Ge­gril­de zalm met drie­pe­per­saus

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Barbecue aansteken (of grillpan verhitten). Zalm met olie bestrijken en met zout en peper naar smaak bestrooien. Tomaten in partjes snijden. Basilicum in reepjes snijden. Tomaat, basilicum en dressing mengen. Zalm op barbecue in 10 min. gaargrillen. Driepepersaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Zalm met saus, salade en brood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 48 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.