Sa­la­de met been­ham en to­ma­ten­re­lish

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Botersla verdelen over vier borden. Paprika schoonmaken en fijnsnipperen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Paprika en bosui over sla verdelen. Beenham over salade uitspreiden en met tomatenrelish garneren. Lekker met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 2 g
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.