Kro­kan­te su­ri­mi­bur­gers met vi­nai­gret­te­sla

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Surimi, cornflakes en eieren in keukenmachine mengen en met zout en peper op smaak brengen. Van mengsel vier burgers vormen. In koekenpan boter verhitten en surimiburgers op matig vuur in 10 min. gaar en goudbruin bakken. Sla schoonmaken en in stukken scheuren. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bolletjes opensnijden en met blaadje sla beleggen. Rest van sla met radijs en vinaigrette mengen. Burgers op broodjes leggen en met salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.