IJ­syog­hurt met ki­wi

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 37

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil de kiwi’s en snijd van 1 kiwi 4 mooie plakjes. Snijd de rest in stukken en pureer ze. met de staafmixer of keukenmachine. Verdeel de kiwimoes over 4 glazen. Roer de basterdsuiker door de yoghurt. Leg de ijsblokjes in een keukendoek en sla met een zwaar voorwerp fijn. Meng de yoghurt met het ijs en schenk op de kiwimoes. Garneer met de achtergehouden kiwiplakjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.