Ra­vi­o­li­sa­la­de met kip en ru­co­la

Goed Italiaans gevuld met sugarsnaps, romaatjes en bosuitjes.

(191)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Goed Italiaans gevuld met sugarsnaps, romaatjes en bosuitjes. 4 personen
3 191

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat uitlekken. Kook de sugar snaps 3 min.
  2. Snijd de kipfilet in reepjes en de bosui in ringetjes. Halveer de romaatjes. Meng de ravioli met de sugar snaps, bosuitjes, romaatjes, rucola en de dressing.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 1.120 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 26-27

Raviolisalade met kip en rucola

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ra­vi­o­li­sa­la­de met kip en ru­co­la

1
1
  • 500 g ravioli rossi met kaas en basilicum

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat uitlekken.

2
2
  • 200 g sugarsnaps

Kook de sugar snaps 3 min.

3
3
  • 300 g gerookte kipfilet
  • 3 bosuitjes
  • 500 g romaatjes

Snijd de kipfilet in reepjes en de bosui in ringetjes. Halveer de romaatjes.

4
4
  • 75 g rucola
  • 100 ml vinaigrette basilico

Meng de ravioli met de sugar snaps, bosuitjes, romaatjes, rucola en de dressing.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.