Ti­la­pia met gei­ten­kaas­korst

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 520 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200°C. Korsten van brood snijden en inkeukenmachine brood verkruimelen. Kaas raspen. Peterselie fijnknippen. Broodkruimels met kaas en peterselie mengen. Tilapia in ovenschaal leggen en met kaas-broodmengsel bestrooien. Tilapia in midden van oven in ca. 15 min. gaar en bruin bakken. Komkommers schoonmaken, halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommers in plakjes snijden of schaven. Ui pellen en in ringen snijden. Komkommer en ui met dressing mengen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tilapia met puree en komkommersalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.