Wrap met hum­mus en ros­bief

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • barbecue of grillpan
  • aluminiumfolie
  • 4 saté of cocktailprikkers

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Hak de knoflook fijn. Meng in een schaal de olie met de chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap. Wentel de rosbieflapjes door de marinade, zodat ze rondom bedekt zijn. Dek de lapjes af. Laat de smaken op een koele plek 30 min. intrekken.
  2. Snijd de tomaten in dikke plakken en bestrooi de bovenkant met peper, zout en olie. Leg de wraps per twee op de barbecue en rooster ze lichtbruin. Houd de wraps onder aluminiumfolie op een bord warm. Rooster de rosbief en tomaat per kant 1 min. op de hete barbecue. Snijd de rosbief in repen. Bestrijk de wraptortilla's met houmous en verdeel de sla erover. Leg de rosbief en tomaat erop. Vouw de zijkanten van de tortilla's losjes dicht en steek deze met een prikker vast, zodat de wraps uit de hand gegeten kunnen worden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Wrap met hummus en rosbief

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wrap met hum­mus en ros­bief

1
1
  • 2 tenen knoflook
  • 2 el olie
  • 2 el zoete chilisaus
  • ½ el gemalen komijn (djinten)
  • ½ el gemalen koriander (ketoembar)
  • 2 el citroensap

Hak de knoflook fijn. Meng in een schaal de olie met de chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap.

2
2
  • 2 schalen rosbief à la minute

Wentel de rosbieflapjes door de marinade zodat ze rondom bedekt zijn. Dek de lapjes af. Laat de smaken op een koele plek 30 min. intrekken.

3
3
  • 1 el olie
  • 2 vleestomaten
  • 4 tortillawraps

Snijd de tomaten in dikke plakken en bestrooi de bovenkant met peper, zout en olie. Leg de wraps per twee op de barbecue en rooster ze lichtbruin.

4
4

Houd de wraps onder aluminiumfolie op een bord warm. Rooster de rosbief en tomaat per kant 1 min. op de hete barbecue. Snijd de rosbief in repen.

5
5
  • 240 g hummus
  • 100 g veldslamelange

Bestrijk de wraptortilla's met houmous en verdeel de sla erover. Leg de rosbief en tomaat erop.

6
6

Vouw de zijkanten van de tortilla's losjes dicht en steek deze met een prikker vast, zodat de wraps uit de hand gegeten kunnen worden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.