Knof­look-vis­koek­jes

  • borrelhapje
  • 6 personen
  • 160 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 2 uur wachten
(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 6 personen
2 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • plasticfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Korstjes van brood snijden en brood in keukenmachine tot kruim malen. Broodkruim uit machine nemen. Tilapia in stukken snijden en in keukenmachine grof pureren. Kaas, knoflook, citroensap, ei, broodkruim en zout en peper aan vis toevoegen en keukenmachine nog kort laten draaien (vispuree moet stevig blijven). Handen met bloem bestuiven en van vismengsel 6 koekjes van gelijke grootte vormen. Viskoekjes op bord leggen, met plasticfolie afdekken en minstens 2 uur in koelkast laten opstijven.
  2. In ruime koekenpan olie verhitten en hierin viskoekjes in 5 min. aan beide zijden goudbruin en gaar bakken. Viskoekjes warm met augurkenrelish serveren.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.