Flens­jes ge­vuld met no­ten­ra­gout

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan boter verhitten. Ui en paddestoelen 3 min. in boter al omscheppend bakken, tot alle vocht verdampt is. Bloem erboven zeven en 1 min. meebakken. Bouillon erbij schenken en geheel 5 min. zachtjes laten koken. Pannenkoeken (volgens aanwijzing op de verpakking) verwarmen. Pecannoten grof hakken (enkele noten achterhouden voor garnering). Gehakte noten, crème fraîche en kaas door paddestoelenmengsel scheppen en ragout nog 1 min. verwarmen, op smaak brengen met zout en peper. Op het laatste moment 3/4 van peterselie door ragout roeren. Pannenkoeken dubbelklappen en op twee borden elk 2 pannenkoeken leggen. Elke pannenkoek met 1/4 deel van ragout vullen. Rest van peterselie over pannenkoeken strooien en gerecht met rest van pecannoten garneren. Lekker met frisse eikenbladsalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 910 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 68 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.