Po­faard­ap­pels met blauw­a­der­kaas

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schoonboenen, met vork inprikken en in magnetronschaal op stuk keukenpapier leggen. Aardappels afgedekt (met magnetronfolie of plastic deksel) op vol vermogen in 7-8 min. gaar laten worden. Aardappels in theedoek verpakt 5 min. laten nagaren. Kaas fijn verkruimelen en met bieslook, zout en peper door yoghurt mengen. In wok ui en knoflook in olie fruiten, spinazie toevoegen en al omscheppend in 4-5 min. laten slinken. Op smaak brengen met zout en peper. Op borden aardappels insnijden. Kaassaus erin en spinazie ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.