Pas­ta met zo­mer­groen­ten en ka­bel­jauw

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta beetgaar koken volgens aanwijzingen op verpakking. Citroen schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen. Kabeljauw in 12 gelijke stukken snijden, inwrijven met zout en peper en besprenkelen met 1 el citroensap. Even laten liggen. In magnetron groenten stomen. Kabeljauw door bloem wentelen. In koekenpan 2 el olie verhitten en vis in 3-5 min. gaarbakken, halverwege keren. Pasta afgieten en rest van olie met geraspte citroenschil en groenten erdoor scheppen. Over borden verdelen en vis erop leggen. Basilicumblaadjes in stukken scheuren en erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 775 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 90 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.