Var­kens­vlees­reep­jes met zoe­te so­ja­saus

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen. Uien in ringen snijden. Knoflook snipperen. Vlees in reepjes snijden. Boontjes met zout in 8 min. beetgaar koken. In wok olie verhitten. Vlees op hoog vuur in 3 min. bruinbakken. Ui en knoflook toevoegen en 3 min. meebakken. Sambal en woksaus toevoegen en even meewarmen. Rijst met varkensvleesreepjes en gekookte boontjes serveren. Lekker met kroepoek en atjar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.