Aard­ap­pel­sa­la­de met kip en pijn­boom­pit­ten

(139)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 139

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peultjes schoonmaken en in 4 min. beetgaar koken, afgieten, koud afspoelen en laten uitlekken. Tomaatjes in reepjes snijden. Bosui in ringetjes snijden. Peultjes, bosui en tomaatreepjes door aardappelsalade scheppen. Rucolamelange over vier borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen. Kipfilet in dunne plakjes snijden en over salade verdelen. Met pijnboompitten bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 37 g
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.