Zo­mersor­bet

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hoge glazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Appel wassen, in parten snijden en klokhuis verwijderen. Parten appel snipperen en met citroensap besprenkelen. Aardbeien schoonmaken en grote exemplaren in partjes snijden. Siroop over vier glazen verdelen. IJs over glazen verdelen. Fruit erop scheppen en met slagroom garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 3 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.