Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Pas­ta met ro­mi­ge gar­na­len

(376)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, tagliatelle, sjalotten, tastytom tomaten, olijfolie, tijgergarnalen, sherry, verse roomkaas en verse peterselie Italiaans hoofdgerecht 4 personen 540 kcal
3 376

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Sjalotten pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Garnalen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. In koekenpan olie verhitten. Sjalot 2 min. zacht fruiten. Garnalen toevoegen en 3 min. bakken. Sherry bij garnalen schenken. Roomkaas door garnalen scheppen en laten smelten. Tomaatpartjes erdoor roeren en 1 min. meewarmen. Peterselie fijnknippen. Pasta over vier borden verdelen. Romige garnalen erop scheppen en met peterselie garneren. Lekker met rucolasalade en balsamicodressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 540 kcal
  • Eiwit 26 g
  • Vet 18 g
  • Koolhydraten 66 g
Tags