To­nijn­piz­za met snel­le to­ma­ten­sa­la­de

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 645 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 ºC. Tonijn over basispizza's verdelen en pizza's volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Tomaten in partjes snijden en met 2/3 van rucola en dressing omscheppen. Pizza's uit oven nemen en met rest van rucola beleggen. Pizza met tomaten-rucolasalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 89 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.