Moz­za­rel­la­to­ren­tje met pe­pe­r­o­na­ta

(79)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 79

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aubergine in (minimaal 8) plakken snijden en met zout bestrooien. In koekenpan olie verhitten en aubergineplakken in 10 min. gaarbakken. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. Mozzarella in 8 plakken snijden. Veldsla over vier borden verdelen. Midden op elk bord plak aubergine leggen. Mozzarella erop leggen en met schepje peperonata afdekken. Nogmaals aubergine, mozzarella en peperonata erop stapelen. Balsamicoazijn om stapeltje heen en over veldsla sprenkelen. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.