Lek­ker­bek­jes met di­jon­nai­se­saus

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • frituurpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 ºC en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. Sla wassen en in stukken verdelen. Lekkerbekjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Dijonnaise en zure room door elkaar roeren. Sla met dressing mengen en met Italiaanse mix garneren. Lekkerbekjes met saus, frites en salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.