Kip­spie­sen met korma­saus

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Satéstokjes in water weken. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ananas laten uitlekken en in stukken snijden. Kipfilethaasjes en ananas om en om aan satéstokjes prikken en met zout en peper bestrooien. Kipspiesen met 1 el olie bestrijken en in 10 min. in grillpan bruin en gaar roosteren (of op barbecue). Paprika's schoonmaken en in repen snijden. In braadpan rest van olie verhitten en paprika 3 min. bakken. Kormasaus erdoor roeren en geheel 15 min. zachtjes laten sudderen. Kipspiesen met kormasaus en rijst serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.