Pastat­jes met ham-room­saus

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Fruit op laag vuur in een pan met de olie.
  2. Voeg de crème fraîche en de erwten toe en verwarm mee. Schep de hamreepjes erdoor. Laat door en door warm worden en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de pasta over de borden en serveer met de saus en de tuinerwten. Bestrooi met kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 875 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 22-23

Pastatjes met ham-roomsaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pastat­jes met ham-room­saus

1
1
  • 350 g funpasta pastatjes
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 2 el olijfolie

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Fruit op laag vuur in een pan met de olie.

2
2
  • 125 ml crème fraîche
  • 200 g hamreepjes

Voeg de crème fraîche en de erwten toe en verwarm mee. Schep de hamreepjes erdoor. Laat door en door warm worden en breng op smaak met zout en peper.

3
3
  • 50 g geraspte oude kaas

Verdeel de pasta over de borden en serveer met de saus en de tuinerwten. Bestrooi met kaas.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.