Spies met olij­ven en ri­vier­kreef­tjes

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan voorgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peterselie fijnknippen. Mayonaise, yoghurt en peterselie mengen. Knoflook pellen, boven mayonaise uitpersen en erdoor roeren. Met zout en peper op smaak brengen. Paprika schoonmaken en in 16 ruitjes snijden. Aan prikker achtereenvolgens olijf, paprika, rivierkreeft, olijf, rivierkreeft, paprika en olijf steken. Shoarmabroodjes in broodrooster roosteren en in puntjes snijden. Spiesjes met broodpuntjes en knoflookdip serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.