Sa­la­de met ros­bief en ar­ti­sjok­har­ten

(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 77

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In grote koekenpan 5 el olie verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Courgette wassen en in plakjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In koekenpan 3 el olie verhitten en knoflook en courgette 5 min. zachtjes bakken. Tomaten wassen en in partjes snijden. In kom courgette, artisjokharten met 3 el marinadevocht, tomaten en zout en peper naar smaak door elkaar scheppen. Sla over vier borden verdelen, salade erop scheppen en rosbief erover verdelen. Gerecht met peper bestrooien en met gebakken krieltjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.