Oos­ter­se ka­bel­jauw met noe­dels

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. Paksoi schoonmaken en in stukken van 3 cm snijden. Kabeljauw halveren en in smalle repen snijden. In soeppan bouillon met sojasaus, citroensap en vijfkruidenpoeder verwarmen. Paksoi en visrepen toevoegen en geheel nog 3-4 min. zachtjes koken, tot vis gaar is. Radijs in plakjes snijden. Mie afgieten en over vier diepe borden of grote kommen verdelen. Met schuimspaan paksoi en vis op mie leggen. Bouillon op smaak brengen met zout en peper en op mie scheppen. Radijs erover verdelen.

Tip:

prijs per persoon 1.60 (in juni 2005)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 370 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.