In­di­a­se wok­groen­ten met gar­na­len

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 2 personen
2 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ovengrill voorverwarmen. Garnalen volgens aanwijzing op de verpakking ontdooien en zeer goed droogdeppen. In wok olie verhitten en garnalen 1 min. roerbakken. Wokgroenten toevoegen en 5 min. roerbakken. Naanbrood onder grill (of in stukken in broodrooster) roosteren. Currysaus (uit schaal wokgroenten) door garnalenmengsel scheppen en nog kort meewarmen. Gerecht op twee borden scheppen en cashewnoten (uit schaal wokgroenten) erover strooien. Serveren met naanbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 870 kcal
  • eiwit 46 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.