Pas­ta­sa­la­de met pa­pri­ka en ha­ring

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Macaroni volgens gebruiksaanwijzing koken en laten afkoelen. Haring uit blik nemen. Dressing roeren van tomatensaus (uit blikjes haring), crème fraîche en sherry. Met zout en peper op smaak brengen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaatjes en olijven halveren. Peterselie fijnhakken. In grote schaal groenten, peterselie en macaroni mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Dressing en haring over salade verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.