Ma­ïs­kip in pit­ti­ge to­ma­ten­saus

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden. Kip in 4 stukken verdelen en met zout en peper bestrooien. In braadpan boter verhitten. Kip rondom bruinbakken. Ui, knoflook en peper toevoegen en 3 min. meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en kip afgedekt 10 min. stoven. Met zout en peper pittig op smaak brengen. Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Kip met saus, sperziebonen en tarly serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.