Me­di­ter­ra­ne groen­ten­pan­nen­koe­ken

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Aubergine en tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan 4 el olie verhitten en aubergine met tomaat 10 min. smoren, laatste 5 min. paprika toevoegen. Pannenkoekenmix met melk en ei volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In grote koekenpan rest van olie verhitten en 4 pannenkoeken bakken. Groentenmengsel met zout en peper op smaak brengen. Mozzarella in plakjes snijden. Pannenkoeken met groentenmengsel en mozzarella vullen. Lekker met komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.