Haas­kar­bo­na­des met ker­rie­saus

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Karbonades bestrooien met zout, peper en 1 el kerriepoeder. In koekenpan boter verhitten en vlees in 8 min. per kant rondom bruin en gaar bakken. Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in stukjes snijden. Broccoli in 7 min. beetgaar koken. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. In achtergebleven bakvet ui, appel en rest van kerriepoeder 5 min. zacht bakken. Finesse toevoegen en saus door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Karbonades met saus, rijst en broccoli serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.