Ru­co­la­s­ala­de met zalm uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 670 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(83)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 83

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 ºC voorverwarmen. Tomaat wassen en in 4 dikke plakken snijden. Zalm in 4 gelijke stukken verdelen, met zout en peper bestrooien en in ovenschaal leggen. Tomaat en kruidenboter over zalm verdelen. Zalm in midden van oven in ca. 15 min. gaar laten worden. Cherrytomaatjes wassen en halveren. Sla, tomaten en dressing door elkaar scheppen. Zalm met sla en stokbrood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.