Ve­ge­ta­ri­sche In­di­a­se cur­ry­scho­tel

Waarom iedereen van deze milde curry smult? De mangostukjes maken het heerlijk fris.

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht Waarom iedereen van deze milde curry smult? De mangostukjes maken het heerlijk fris. 4 personen
3 48

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bak het naanbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een braadpan. Bak de Quornstukjes rondom. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 4 min. Schenk de currysaus en het water erbij. Schep de bevroren tuinerwten erdoor.
  3. Breng de saus aan de kook en laat het gerecht 10 min. sudderen. Schil de mango en snijd in parten. Verdeeld de curry over diepe borden. Serveer met naanbrood en mango.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 820 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 102 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 18-19

Vegetarische Indiase curryschotel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ve­ge­ta­ri­sche In­di­a­se cur­ry­scho­tel

1
1

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2
2
  • 2 pakken naanbroden naturel

Bak het naanbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • 3 el zonnebloemolie
  • 350 g Quornstukjes
  • 400 g grofgesneden wokgroente
  • 200 g Tikka Massalasaus
  • 200 ml water
  • 225 g tuinerwten

Verhit de olie in een braadpan. Bak de Quornstukjes rondom. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 4 min. Schenk de currysaus en het water erbij. Schep de bevroren tuinerwten erdoor.

4
4
  • 1 mango

Breng de saus aan de kook en laat het gerecht 10 min. sudderen. Schil de mango en snijd in parten. Verdeeld de curry over diepe borden. Serveer met naanbrood en mango.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.