Ge­stoof­de schol­fi­let met pe­ter­se­liep­een

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 525 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • magnetronschaal (inhoud 1,5 liter), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Bospeen schoonmaken. Uien pellen, in ringen snijden en over bodem van magnetronschaal verdelen. Uien 1 min. op vol vermogen (750 watt) voorgaren. Vis erop leggen en met zout en peper bestrooien. Kookroom en witte wijn over vis schenken. Schaal afdekken en schol in 8-10 min. op half vermogen (400 watt) stoven. Bospeen in 6 min. beetgaar koken. Peterselie fijnknippen en door bospeen scheppen. Vis met puree en bospeen serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.