Ge­fri­tuur­de aard­ap­pel­schijf­jes met kip­kluif­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 545 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • frituurpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing frituren. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en uiringen zachtjes lichtbruin bakken. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in stukjes snijden. Broccoli in 7 min. beetgaar koken. Tomaten eventueel ontvellen en in kleine stukjes snijden. Olijven in stukjes snijden. Tomaten, olijven en chilisaus door elkaar roeren (=salsa). Met zout en peper op smaak brengen. Kipkluifjes in magnetron op vol vermogen (750 watt) 3-5 min. verhitten. Aardappelschijfjes en uiringen over vier borden verdelen. Met kipkluifjes, salsa en broccoli serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.