Mie­sa­la­de met wa­sa­bidres­sing en ti­la­pia

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
japans hoofdgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Komkommers wassen, in de lengte doorsnijden en zaadjes eruit lepelen. Komkommerhelften schuin in dunne plakjes snijden. Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Dressing kloppen van limoensap, 3 el olie en wasabipasta. Tilapia met zout en peper bestrooien. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en tilapia in 8 min. bruin en gaar bakken. Mie, komkommer, paprika en dressing door elkaar scheppen. Veldsla over vier borden verdelen. Miesalade erop scheppen. Tilapia in stukjes snijden en op salade leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.