Thai­se lin­zen-kip­cur­ry

(125)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 125

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgette en paprika wassen en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en kipreepjes 5 min. bakken. Paprika en courgette 2 min. meebakken. Currypasta toevoegen en 1 min zachtjes bakken. Linzen laten uitlekken. Linzen en kokosmelk door kip-groentenmengsel roeren. Gerecht door en door warm laten worden. Met rijst serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 87 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.