Len­te­bouil­lon met peul­tjes en gar­na­len

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 6 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Citroen goed schoonboenen en schil fijnraspen. Fond met citroenrasp en 750 ml water aan de kook brengen. Peultjes schoonmaken en in ruitvorm snijden. Peultjes aan bouillon toevoegen en in 3 min. beetgaar koken. Laatste min. garnalen door soep roeren en kort meewarmen. Soep over zes diepe borden verdelen en met peterselie bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 75 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 1 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.