Mie met oos­ter­se to­nijn

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mienestjes in 2 min. in water koken en met vork losmaken. Intussen stoneleeks schuin in dunne ringetjes snijden. Tonijnsteak droogdeppen en bestrooien met peper. Tonijn met 2 el marinade en 1 el olie besprenkelen. Sesamzaad op bord strooien. Aspergetips aan mie toevoegen en beide in nog 3 min. beetgaar koken. Tonijn in 3-4 min. bruin en vanbinnen rosé roosteren. Mie afgieten en 1 el marinade en stoneleeks erdoor scheppen. Mie met groente op bord scheppen. Tonijnsteak in sesamzaad drukken en erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 46 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.