Met blauw­a­der­kaas ge­vul­de to­ma­ten

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 165 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud 1/2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 ºC. Tomaten schoonmaken, kapje eraf snijden en met lepeltje uithollen (tomatenvocht wordt niet gebruikt). Binnenkant van tomaten bestrooien met zout en peper. Bosuitjes in ringetjes snijden. Helft van rucola fijnsnijden. Blauwaderkaas met vork fijnprakken en met bosui en fijngesneden rucola mengen. Tomaten met blauwaderkaasmengsel vullen en met kapjes tomaat afdekken. Tomaten in ingevette ovenschaal zetten en ca. 8 min. in oven bakken. Rest van rucola over vier borden verdelen en gebakken tomaatjes erop zetten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.