Ge­bak­ken rijst met pak­soi

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 80

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Peper halveren, zaadlijsten verwijderen en rest in stukjes snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Worteltjes in stukjes snijden. Paksoi in repen snijden. In wok olie verhitten en vlees in 5 min. rondom bruinbakken. Peper, knoflook en wortel toevoegen en 3 min. bakken. Paksoi toevoegen en 3 min. bakken. Rijst erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Met ketjap op smaak brengen. Rijst over vier borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.