Sa­té­spies­jes met prei en pin­da­saus

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Satéballetjes in 8 porties verdelen en elke portie aan satéprikker rijgen. Grillpan voorverwarmen. Prei schoonmaken en in schuine stukken snijden. In pan boter smelten en prei 3 min. bakken. Bouillon erbij schenken en prei met deksel op pan 10 min. op laag vuur stoven. Satésaus met melk verwarmen. Satéspiesjes 5 min. in grillpan grillen. Satéspiesjes, rijst, prei en pindasaus over vier borden verdelen. Lekker met atjar tjampoer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 840 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.