Ba­bi ket­jap met sper­zie­bo­nen

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Hamlappen in blokjes snijden en droogdeppen. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. In braadpan olie verhitten en vlees in 5 min. bruin en gaar bakken. Paprika erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Roerbaksaus en taugé erdoor scheppen en door en door warm laten worden. Babi ketjap serveren met rijst, sperziebonen en kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 90 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.