Run­der­vink met pa­pri­ka­jus

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 40

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels in 20 min. gaarkoken. In braadpan boter verhitten en rundervinken op matige temperatuur in 20 min. gaarbakken, regelmatig keren. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en in 6-8 min. gaarkoken. Paprika schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Rundervinken uit pan nemen en warmhouden. In braadvet paprika 3 min. bakken. Kopje water, peterselie en jus smaakmaker toevoegen en jus aan de kook brengen. Rundervinken met aardappels, broccoli en jus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.