Ti­la­pia in zoe­te chi­li­saus

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in blokjes snijden. Bloem met 1/2 tl zout en peper in diep bord strooien. Vis door bloem wentelen. Prei schoonmaken en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten en vis 2 min. bakken. Prei toevoegen en 4 min. bakken. Chilisaus toevoegen. Ananas laten uitlekken, 3 el sap opvangen. Schijven ananas in stukjes snijden. Stukjes ananas en sap toevoegen en visschotel nog 2 min. doorwarmen. Gerecht met rijst serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 104 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.