Groen­te­bur­gers met ha­ri­cots verts

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Haricots verts in kokend water met zout in 6-8 min. beetgaar koken en afgieten. Rondo's in koekenpan met 2 el olie in 5 min. per kant bruinbakken. Knoflook en olijven fijnhakken. In steelpan 1 el olie 3 min. zachtjes verwarmen met knoflook, olijven en oregano. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Puree en olijvenmengsel op smaak brengen met zout en peper. Griekse rondo's, haricots verts en aardappelpuree over twee borden verdelen. Olijvenmengsel over haricots verts scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.