Rood­baars­pak­ket­jes met ro­de pes­to en to­maat

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 360 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie of bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, in plakjes snijden, wassen en in weinig water met zout 7 min. voorkoken. Oven voorverwarmen op 175 ºC. Courgette en tomaten in dunne plakken snijden. Aardappelplakjes voorzichtig overdoen in vergiet en laten droogstomen. Vier grote stukken aluminiumfolie op werkvlak leggen. Aardappel en courgette om en om over aluminiumfolie verdelen. Tijm, zout en peper erover strooien en bedruppelen met olie. Roodbaarsfilet aan beide kanten bestrooien met zout en peper. Bovenkant dun bestrijken met pesto. Vis op aardappel-courgettestapeltjes leggen. Afdekken met tomaat. Pakketjes dichtvouwen, randen 2 keer omvouwen om lekken te voorkomen. Vispakketjes op bakplaat leggen en in 20-25 min. in oven gaar laten worden. Lekker met gemengde salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.