Ro­mig vis­stoof­pot­je

(75)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 75

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Scholfilet in repen snijden, koolvisfilet in blokjes. In hapjespan boter smelten en prei 5 min. zachtjes bakken. Peultjes 1 min. meebakken. Wijn en koksroom toevoegen en aan de kook brengen. Kruiden, citroensap en zout en peper naar smaak toevoegen. Vis met zout en peper bestrooien en door groentesaus scheppen. Op laag vuur 8 min. stoven, mosselvlees toevoegen en gerecht nog 2 min. verwarmen. Lekker met stevige pastasoorten, zoals penne, macaroni of tagliatelle.

Tip:

Voor dit gerecht zijn vrijwel alle vissoorten geschikt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.