Brood­je met ro­mi­ge vlees­reep­jes

(141)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 141

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Varkensreepjes bestrooien met kruiden, zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Varkensreepjes rondom aanbraden. Champignons toevoegen en 3-4 min. meebakken. Crème fraîche en honing door vleesreepjes scheppen en nog 2-3 min. verwarmen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Broodjes opensnijden en onderste helft met sla beleggen. Vleesreepjes erover verdelen en afdekken met bovenste broodhelft.

Tip:

Hoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 2.00 (in april 2005)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.