On­der­ste­bo­ven­ca­ke met cran­ber­ry's

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 455 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier
  • springvorm (doorsnede 24 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 175 °C voorverwarmen. Van boter, suiker, eieren, vanillesuiker, mespunt zout en cakemeel volgens gebruiksaanwijzing cakebeslag maken. Bodem van springvorm met bakpapier bekleden. Cranberrycompote over bodem van springvorm verdelen. Beslag erop scheppen. Cake in midden van oven in ca. 45 min. gaarbakken. Rand van springvorm halen. Bord omgekeerd op cake plaatsen en cake omdraaien zodat cranberry's aan bovenkant komen te zitten. Cake laten afkoelen en in 8-10 punten snijden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.