Pit­ti­ge ta­co­t­aart

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 520 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(181)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
4 181

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal, doorsnede ca. 24 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui snipperen en 2 min. in olie fruiten. Tonijn laten uitlekken en met tomaatblokjes en seasoningmix door ui scheppen. Ingevette ovenschaal om en om met soft taco's en tonijnmengsel vullen. Met soft taco eindigen. Bovenkant met tacosaus besmeren en met kaas bestrooien. Taart in midden van oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met ijsbergsalade en yoghurtdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.