Zee­wolf met broc­co­li, peul­tjes en as­per­ges

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal met platte rand (1,5 liter), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Inhoud van schalen aardappelpuree in ovenschaal scheppen. Brie in dunne plakken snijden en over aardappelpuree verdelen. Puree in midden van oven in ca. 30 min. verwarmen. Vis in 4 gelijke stukken snijden, met keukenpapier drogen en met zout en peper bestrooien. Vis door bloem wentelen. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en vis in 8 min. gaarbakken, halverwege keren. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Aardappelpuree over vier borden verdelen. Vis schuin op puree leggen, groentemix ernaast serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.