Noe­dels met tofu en ome­letreep­jes

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een wok. Bak de roerbakgroente en tofu 5 min. Klop de eieren los met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin een omelet van het eimengsel.
  2. Bereid de zwarte pepersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de saus door het groentemengsel. Schep de taugé en noedels door de groente.
  3. Snijd de omelet in dunne reepjes. Serveer de noedels met omeletreepjes en cassavekroepoek.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 815 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 102 g
  • vet 32 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 12-13

Noedels met tofu en omeletreepjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Noe­dels met tofu en ome­letreep­jes

1
1
  • 3 el zonnebloemolie
  • 400 g oosterse roerbakmix
  • 180 g roerbaktofu fijngekruid

Verhit de olie in een wok. Bak de roerbakgroente en tofu 5 min.

2
2
  • 3 eieren
  • 1 el zonnebloemolie

Klop de eieren los met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin een omelet van het eimengsel.

3
3
  • 1 zakje zwarte pepersaus
  • 125 g taugé
  • 2 zakjes noedels

Bereid de zwarte pepersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de saus door het groentemengsel. Schep de taugé en noedels door de groente.

4
4
  • 1 zakje cassavekroepoek

Snijd de omelet in dunne reepjes. Serveer de noedels met omeletreepjes en cassavekroepoek.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.